Indián tábor


Ajánlott korosztály: 4 – 10 évesek

Időpontok: 2019. július 1 – 5.


Utazás az indiánok földjére tábor

Ismerkedés az amerikai indiánok történetével, szokásaival, kultúrájukkal:

Ezen a héten az indián törzsek kultúrájával és világával ismerkedünk meg. Elkészítjük közösen és meg is kóstoljuk a jellegzetes ételeiket, italaikat , elkészítünk egy, az adott helyre jellemző dísztárgyat vagy használati tárgyat és megismerkedünk a művészetükkel is.

Célunk, hogy a gyerekek jobban megismerjék az őket körülvevő világot, elfogadják a különböző népeket és kultúrákat már egészen kicsi koruktól kezdve.

A játékos foglalkozások során a gyerekek munkáját a Menedék Egyesület “Ismerős ismeretlenek” foglalkoztató füzetei segítik. A tábor során sok képpel, információval, játékos feladatokkal mutatjuk be a világrégiókat. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek már ilyen fiatal korban találkozzanak a különböző kultúrák értékeivel.

Tudnivalók a jelentkezéshez:

A nyári táborokat témánként és korcsoportonként heti váltásban szervezzük.

Az egyes táborok indulásához minimum 8 gyermek jelentkezése szükséges.

Az 1 hetes (5 napos) Ficserke tábor díja:

– étkezés nélkül: 25.500 Ft

– napi háromszori (tízórai, ebéd, uzsonna) étkezéssel: 29.900 Ft

Természetesen lehetőség van akár 1-1 napot is részt venni a táborban, ebben az esetben a díjak a következőképp alakulnak:

– étkezés nélkül: 5.900 Ft/nap

– napi háromszori (tízórai, ebéd, uzsonna) étkezéssel: 6.800 Ft/nap

A tábor díja magában foglalja a témák megvalósításához szükséges anyagok és eszközök biztosítását, külső programokat és a szakképzett táborvezetők figyelmét.

A táborban programot és felügyeletet 8.00 – 16.30-ig biztosítunk. Korábbi érkezés és későbbi távozási időpontokról egyeztetés szükséges.

Beiratkozás a táborba 10.000 Ft előleg befizetésével lehetséges, legkésőbb a tábor kezdése előtt 3 nappal. A fennmaradó összeget tábor kezdéskor kérjük befizetni.

Testvér kedvezmény: 10%

Április 30-ig “early bird” kedvezmény 10%!

 

További infó, jelentkezés:

Ficserke Családi Központ

1221 Bp., Honfoglalás út 51.

06 20 938 8614

info@ficserke.hu

Weboldal: Webangelium