Kreatív kézműves tábor


Ajánlott korosztály: 4-12 évesek

Időpont: 2019. július 8 – 12.


Kézügyességet, a szín és a plasztikai érzéket fejlesztő kreatív feladatok egy héten át a kézműves táborunkban.

Az egy hetes napközis kézműves tábor ideje alatt lehetőség nyílik számtalan kreatív rajzos feladat és technika megismerésére és gyakorlására (pl. rajz, festés, krumplinyomda, kollázs, montázs). Mesék segítségével a kétdimenziós feladatok után elsősorban három dimenzióban gondolkodunk tovább. Készül ujjbáb, zacskóbáb, kisebb használati tárgyak, akár hulladéknak tekintett anyagok életre keltése. Batikolunk, papírmasét készítünk, hulladék flakonokat hasznosítunk újra.

Tudnivalók a 2019-es nyári táborokba való jelentkezéshez:

  • A nyári táborokat témánként és korcsoportonként heti váltásban szervezzük.
  • Az egyes táborok indulásához minimum 8 gyermek jelentkezése szükséges.
  • A nyári tábor napi díja 5.900 Ft + opcionális a napi étkezés. A napi 3 étkezés díja 900 Ft/nap (tízórai, ebéd, uzsonna), de aki szeretne, hozhat magának otthonról elemózsiát.
  • A napközis táborba 8.00 és 16.30 között várjuk a gyerekeket. Korábbi érkezés és későbbi távozási igény esetén kérjük, egyeztessetek velünk elérhetőségeinken.

Az 1 hetes (5 napos) Ficserke tábor díja:

  • étkezés nélkül: 25.500 Ft
  • napi háromszori (tízórai, ebéd, uzsonna) étkezéssel: 29.900 Ft

Természetesen lehetőség van akár 1-1 napot is részt venni a táborban, ebben az esetben a díjak a következőképp alakulnak:

  • étkezés nélkül: 5.900 Ft/nap
  • napi háromszori étkezéssel: 6.800 Ft/nap

 

Április 30-ig előleget befizetőknek “early bird” kedvezmény 10%

A tábor díja magában foglalja a témák megvalósításához szükséges anyagok és eszközök biztosítását, külső programokat és a szakképzett táborvezetők figyelmét.

A foglalkozások mellett lesz sok játszóterezés, csúszdázás, homokozás az udvaron. Kisebbek számára a délutáni pihenés is biztosított.

A táborban programot és felügyeletet 8.00 – 16.30-ig biztosítunk. Korábbi érkezés és későbbi távozási időpontokról egyeztetés szükséges.

Beiratkozás a táborba 10.000 Ft előleg befizetésével lehetséges, legkésőbb a tábor kezdése előtti héten. A fennmaradó összeget tábor kezdéskor kérjük befizetni.

Testvér kedvezmény: 10%

Április 30-ig “early bird” kedvezmény 10%!

További infó, jelentkezés:

Ficserke Családi Központ

06 20 938 8614

info@ficserke.hu

Weboldal: Webangelium