Pile Cool & Relax

 

A gyerekeket is nagyon sok stressz éri a hét közben, az iskolában a tanórákon és szünetekben az egymás közötti viszonyaikban is. Mindenki máshogy kezeli – vagy halkan, szorongva magában tartva. Vagy hangosan, dühösen esetleg agresszívan. …. Ők rendszerint bajba is kerülnek.

Bárhogy is kezelik, de ez a stressz bennük marad. Mint   amikor egy vízparti kiránduláson szép kavicsokat s kagylókat gyűjtenek, úgy gyűjtik be a stresszt / a rossz élményeket is. És viszik magukkal. Még 21 napig tudatosan, aztán tudat alatt.

Ezért is szeretném idéntől elkezdeni ezeket a foglalkozásokat, ahol hetente itt hagyhatják ezeket a “csomagokat”.  Csak viszik a tanulságokat és tovább tudnak lépni. Megtanulják a dolgokat a másik szemével is nézni.  Vagy csak saját magukért úgy kiállni, hogy a másikat nem bántják. Más eszközt találni a verekedésen, kiabáláson, csúnya szavakon kívül.

Kicsit megnyugszanak és zárják a hetet. Visszatérnek saját egyensúlyukba. És nem a legnagyobb ajándék egy vidám  boldog gyerek?

A foglalkozásokon a OneBrain, Braingym eszközeit használjuk.

Korosztály: alsó tagozatos diákok számára

Péntek: 17:45-18:30, ára 2500 Ft / alkalom, Braingym órával egyben, kedvezményesen 4000 Ft/ alkalom. A Braingym óráról itt olvashatsz többet : BRAINGYM

 

Weboldal: Webangelium